Minősítések |

Minősítések

Minőségbiztosítási rendszerünk
A szigorú minőségi feltételek szükségessé tették a társaságunknál a minőségbiztosítási rendszer alkalmazását, 2003. óta az MSZ EN ISO 9001: 2001 szerint folytatjuk tevékenységünket.


Minőségpolitika
A Liptai Kft. céljait akkor éri el, ha folyamatosan fejlődik annak érdekében, hogy minden ügyfelét megbízható minőségű szolgáltatással időben ki tudja szolgálni – a vonatkozó jogszabályok és szabványok figyelembe vételével.

Liptai Kft. biztonságpolitika

A Liptai Kft. vezetése elkötelezte magát, hogy az ISO9001:2000 szabvány követelményeinek megfeleljen az üzleti folyamatainak minden egyes fázisban.
Hiszünk abban, hogy mind  a balesetek, mind  a termelőeszközökben keletkező károk megakadályozhatóak, illetve elkerülhetőek. Ezért meghatároztuk folyamataink veszélyes pontjait azért, hogy sem alkalmazottaink, sem ügyfeleink egészségét, biztonságát ne veszélyeztessük tevékenységünk során. A Liptai Kft. vezetése meghatározott időközönként az alkalmazott biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi előírások betartását felülvizsgálja.
A tulajdonosoknak e politika betartását figyelembe véve kell a rendelkezésre álló forrásokat minél optimálisabban beosztani.
Minden alkalmazottunk felelős saját, illetve beosztottjai biztonságáért. Ennek érdekében a biztonságos munkavégzést a továbbképzések során mindenkinek meg kell ismernie és a gyakorlatban alkalmaznia. Senki sem kezdeményezhet, illetve nem folytathat olyan tevékenységet, mely saját, vagy környezete biztonságát veszélyezteti.

Liptai Kft. környezetvédelmi politika

Tevékenységünket a környezetvédelemmel és az erről szóló törvényi előírásokkal összhangban végezzük.
A környezetvédelem szempontjából célul tűztük ki, hogy a szolgáltatásaink során folyamatosan fejlesztjük azon folyamatainkat, melyekben optimalizálni tudjuk az erőforrások felhasználását.
Alkalmazottainkat folyamatosan tovább képezzük, hogy a környezetvédelmi előírásokat minél fontosabbnak tartsák, és ennek megfelelően végezzék munkájukat.

Erőforrásaink betartása révén jó példát szeretnénk mutatni üzleti partnereinknek és a társadalom más tagjai számára.

Baja, 2002. november 01.

Liptai László
ügyvezető